Do kraja godine raspisivanje tendera za sva gradilišta na Koridoru 10

Bez autora
Oct 31 2010

Vlada Srbije će do kraja ove godine završiti kompletnu tendersku dokumentaciju i raspisati tendere za sva gradilišta na trasi Koridora 10 - od Horgoša, preko Beograda, do Dimitrovgrada, Vranja i Preševa. Pre nedelju dana postignut je dogovor sa Evropskom investicionom bankom o poslednjoj tranši kredita od 250 miliona evra.Ta sredstva biće uložena u deonice autoputa na delu od Proseka do Crvene reke i deonici od Čiflika do Pirota. Kako je saopšteno, rok koji je ranije dat, odnosno kraj godine, za severni krak Koridora 10, biće ispoštovan.

Do kraja godine raspisivanje tendera za sva gradilišta na Koridoru 10Vlada Srbije će do kraja ove godine završiti kompletnu tendersku dokumentaciju i raspisati tendere za sva gradilišta na trasi Koridora 10 - od Horgoša, preko Beograda, do Dimitrovgrada, Vranja i Preševa.

Pre nedelju dana postignut je dogovor sa Evropskom investicionom bankom o poslednjoj tranši kredita od 250 miliona evra.

Ta sredstva biće uložena u deonice autoputa na delu od Proseka do Crvene reke i deonici od Čiflika do Pirota.

Kako je saopšteno, rok koji je ranije dat, odnosno kraj godine, za severni krak Koridora 10, biće ispoštovan.

Na ovako velikom projektu rade i mladi građevinski inženjeri, a dobro je što su izvođači shvatili da je potrebno da se uključe novi kapaciteti i nova radna snaga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik